Liesbeth Becu

Van harte welkom!

Mijn naam is Liesbeth en ik ben opgeleid tot klinisch kinderpsychologe. Mijn praktijk evolueerde vrij snel van overwegend kinderen, naar hoofdzakelijk volwassenen. Met hen ging ik vaak lange tijd op weg om trauma of blokkades in verschillende lagen te lossen.

De laatste jaren stroomt er echter zoveel nieuwe energie binnen of is er zoveel meer toegang tot die energie, dat ik samen met m’n cliënten op een paar sessies verleden, heden en toekomst samen bracht in een soort nulpunt. Daarop vond dan een shift plaats waardoor situaties of energieën die vast leken te zitten, plots terug in beweging kwamen. Vanuit resonantie met een nieuw frequentieveld functioneert zelfheling optimaler en openen er zich automatisch nieuwe mogelijkheden.

Ergens onderweg kreeg ik een klacht binnen, waardoor ik moest verschijnen voor de tuchtraad van de psychologencommissie.

De klacht ging over het te openlijk spreken over dat wat verborgen wil blijven. Over dat wat achter het toneel zit, dat sinds 2020 opgevoerd wordt. De klacht werd ontvankelijk verklaard en na een proces van twee jaar werd mijn titel als psychologe ingetrokken. Een titel die ik na de schorsing tot 2026 ook niet meer terug wil. Deze titel is te beperkt en te beperkend voor mijn energie die vrijer, breder en dieper wil stromen.
En zo is zich een nieuwe weg aan het vormen, stromend doorheen het veld van oneindig veel mogelijkheden. Het begin van iets bijzonders, dat voel ik.

Tot snel! X