Liesbeth Becu

Log hier in, in je account

arrow
Samen onderweg
Video afspelen over Samen onderweg
Samen onderweg 🍀
Some questions
Video afspelen over Some questions

Some questions

Video afspelen
Gold matters ✨ especially on the inside 😉

Deze ochtend ging ik terug in de tijd en las jullie vele mailtjes en berichtjes van afgelopen jaren. De liefde en de dankbaarheid die ik mocht ontvangen overspoelde me. Ik voelde verdriet over de periode dat ik minder ‘zichtbaar’ aan het werk was. Want wat geniet ik ervan om mensen aan hun licht te mogen herinneren, van mensen te mogen raken zodat hun hartsenergie bekrachtigd wordt.

"Dag Liesbeth,

Ik heb je videootjes op YouTube gevonden. Je straalde en ik voelde een aantrekkingskracht naar je licht en energie. Ik wil je graag mijn grote dankbaarheid uiten. Je hebt een prachtige kijk op de realiteit en het geeft mij vleugels. Dus dank je!
En een bijkomende anekdote: ik heb een zware nachtmerrie gehad deze nacht die ik moeilijk kan uitleggen. In ieder geval was ik ik in een healing en er kwamen heel diepe en zware angsten naar boven. Ik schreeuwde heel luid in mijn droom! Heel mijn lichaam ws stijf, gespannen van de angst! En net voor ik wakker werd, zag ik jou! Je troostte mij, je zei dat ik niet alleen was en dat alles oké was, dat ik het thema dat ik aan het genezen was mocht loslaten. :-)
Jouw prachtige energie van liefde is tot in mijn droom gekomen! Ik ben je diep dankbaar!

Hartengroetjes"
"Lieve Liesbeth !
Mijn vrouw en ik zijn altijd getroffen door wat jij aan je gehoor vertelt. Het is zo gevoelig en zozeer vol liefde.  Wij ervaren altijd een soort van "afterglow" daarna. We hebben je zeer gemist."
"Beste mevrouw Becu, dag Liesbeth,

Ik heb geen dringende vraag... Maar misschien lukt het je wel om dit even te lezen... Ik hoef niet persé een antwoord, maar ik wil gewoon even vertellen wat ik voel als ik naar uw filmpjes kijk. Ik voel een vreemd gevoel binnen mijn lichaam, het is hetzelfde gevoel dat ik ervaar wanneer ik behandeld wordt door mijn osteopaten. Ik kan het moeilijk omschrijven, het is een soort van "stroom" die begint bij mijn keel en dan naar beneden gaat, door mijn lichaam. Heel vreemd. Eeerst dacht ik dat het toeval was maar ik ervaar het bij elk filmpje dat ik bekijk... Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin een soort "schrik" had van jouw filmpjes maar toch kijk ik steeds uit naar het volgende en blijf ik je volgen. Ik ben mijn weg aan het zoeken maar ben momenteel nog heel erg verkrampt, ik worstel met mezelf. Maar dat vreemde gevoel ervaar ik duidelijk. Mocht er hier een verklaring voor zijn, ik hoor het graag.

Zo niet zeg ik gewoon: Bedankt om er te zijn."
"Eigenlijk zijn jouw video's een van de weinige boodschappen die echt iets essentieels toe te voegen hebben, en van hulp zijn voor me.

Goddank ik heb maar geluk dat ik vorig jaar 'per ongeluk' of 'per geluk' een van jouw videos tegenkwam.
Het maakt me meer bewust van een diepe kracht die er in me leeft. Wat kan ik zeggen. Dank je wel? Eigenlijk heb ik geen woorden, maar wel een dankbaar hart."
"Telkens opnieuw schenkt ze ons diepe wijsheid met grote eenvoud gebracht... 
Liesbeth is een 'wayshower pur sang' die ons in haar videofilms inzicht en verlichting geeft van wat deze heftige, schokkende tijden vol omwentelingen doen met onze innerlijke wereld in relatie met de macrokosmos!
Ze schenkt ons haar indringende boodschappen steeds met veel compassie (mededogen) en liefde waardoor deze een balsem voor de ziel zijn."
"Je n'ai aucune idée de quoi vous parlez mais quelle lumière magnifique, vous irradiez :) !!!"

Toch was ook de stilte onderweg belangrijk. Ik mocht nog dieper gaan, in mezelf, de aardelagen, de velden om ons heen. En ik ben dankbaar voor wat er me allemaal getoond werd. Dankbaar dat ik nu nog meer mag begrijpen hoe het spel gespeeld wordt. Dat ik nu nog meer mag zien hoe prachtig krachtig we zijn. Maar er zijn zeker ook momenten geweest dat ik moeite had om die dankbaarheid te voelen en te blijven zien in al het duister.

They will think it’s your light that gives you strength. When actually … it’s your ability to see in the dark.

Deze middag keek ik naar buiten en zag hoe de knoppen in de wilgenboom voor m’n raam op barsten staan. Hun drang om (er) te zijn is wondermooi. In mezelf voel ik diezelfde natuurkracht. Het verlangen om terug te spreken, te delen, mensen te raken en te bekrachtigen is de laatste maanden bijzonder groot. Ik heb beslist om me de rest van het jaar volledig aan dit proces te wijden en te creëren wat wil gecreëerd worden. Geleid door de universele wijsheid die door me heen wil stromen als kanaal van liefde. Vanuit diepe dankbaarheid voor de weg die ik mag gaan en vanuit een grote onwetendheid waarheen het me zal leiden.

Aangezien ik aan het begin van dit creatieproces sta is de reeks tot en met 15 mei beschikbaar voor €55. Ik wil namelijk graag de energie van de groep invoelen voor ik begin te filmen. Het is een reeks die geleidelijk aan zal opgebouwd worden en telkens zal brengen wat wil stromen. Ik kijk er alvast enorm naar uit!

Dankbaar voor jullie allen! Samen onderweg